Skip links

Informe anual de formació 2023

575
ALUMNES FORMATS
28
CURSOS IMPARTITS
3.490
HORES DE FORMACIÓ PRESENCIAL
4.810
HORES DE TELEFORMACIÓ

Àrees clau de formació professional

Dels 575 alumnes formats, gairebé la meitat d'ells (46%) van optar per cursos enfocats en la Prevenció de Riscos Laborals. Aquests cursos són clau per millorar les condicions de seguretat i salut a la feina, proporcionant als participants coneixements fonamentals per prevenir accidents i riscos en els seus entorns laborals.

D'altra banda, un 28% va optar per cursos d'Habilitats Personals i Directives, orientats al desenvolupament de competències com el lideratge, la comunicació eficaç i la gestió del temps, aspectes essencials per millorar tant en el seu rendiment professional com en el seu creixement personal.

Finalment, un 26% dels alumnes va triar formar-se en Orientació Laboral i Professional, per millorar les seves habilitats en inserció laboral, cerca de feina i planificació de la seva carrera professional. Aquest tipus de formacions proporciona eines clau per afrontar els reptes del mercat laboral.

ÀREES DE FORMACIÓ

Valoracions de la formació

8,9
VALORACIÓ GENERAL
9
ORGANITZACIÓ DEL CURS
8,7
CONTINGUTS DEL CURS
8,9
DURACIÓ I HORARI
Els alumnes han destacat l'alta qualitat de la formació de FEMEL el 2023, valorant positivament l'estructura dels cursos i l'atenció docent. La bona puntuació reflecteix el compromís de FEMEL amb les necessitats dels seus alumnes.
Els alumnes ens han atorgat una qualificació excel·lent quan se'ls va demanar avaluar l'organització del curs, que inclou, entre altres paràmetres, el compliment dels terminis establerts i la quantitat de participants per grup.
Els participants van valorar positivament els continguts, destacant que estaven ben alineats amb els objectius formatius i que la durada de les sessions va ser adequada per facilitar l'aprenentatge i la comprensió.
Els estudiants consideren adequada la durada dels cursos, ja que els permet aprendre i assimilar eficaçment els continguts. A més, la flexibilitat de la modalitat de teleformació va ser molt valorada pels participants.

Pel que fa a la valoració dels mitjans formatius utilitzats,
els dividim en aquests tres apartats:

Valoració del material didàctic

9,1

Els estudiants han qualificat amb un 9,1 els recursos proporcionats per al desenvolupament del curs. Opinen que el material didàctic està actualitzat i s'adapta perfectament als continguts i objectius de la formació.

Valoració de formadors i tutors

9

Els professors han estat valorats amb una nota de 9,0. Els participants han destacat tant el seu domini i habilitat per impartir les classes, com la seva disponibilitat, claredat en les explicacions i capacitat per resoldre dubtes de forma efectiva, sempre amb un tracte proper i amable.

Valoració de les instal·lacions

8,9

Les instal·lacions van rebre una puntuació de 8,9. Els alumneshan quedat satisfets amb els espais i equips disponibles. Als estudiants de la modalitat de teleformació se'ls hi va consultar sobre els recursos digitals utilitzats durant els cursos (campus, tutories, videoconferències, correu electrònic).