Skip links

Benvinguda del President

Som un motor d’innovació i creixement econòmic

Des de la Federació d’Empresaris Metal·lúrgics de la Província de Lleida representem un sector tan vital i dinàmic com és el metall a la nostra terra. La nostra història està teixida amb fils de dedicació, innovació i compromís, contribuint al creixement econòmic i al progrés social de la nostra comunitat.

El metall lleidatà no només és una indústria, sinó un motor d'innovació, creació d'ocupació i creixement econòmic. Amb més de 600 empreses som un pilar fonamental de la nostra economia local i regional, i també amb un pes destacat dins de la indústria catalana, ens enorgulleixem de ser part d'aquest teixit empresarial vibrant que impulsa el progrés i la competitivitat de la nostra terra.

Des de la Federació, abracem una cultura de servei, col·laboració i coneixement compartit. Treballem incansablement per defensar els interessos dels nostres membres, ja sigui en àmbits jurídics, de formació o d'internacionalització. Som una veu unida i poderosa en la interlocució amb les administracions i altres agents rellevants del nostre sector.

Us convido a explorar aquesta plataforma, on trobareu recursos, informació i eines valuoses per al vostre creixement professional i empresarial. Junts, forjarem un futur més pròsper i prometedor per a tots els qui formem part d'aquesta gran família metal·lúrgica a Lleida.

Jordi Rull
President de FEMEL