Skip links

Assessorament

Especialitzats en el sector

Des de FEMEL estem compromesos amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament i creixement del sector; per això creiem que és un punt imprescindible de tot empresari/ària el fet de disposar d'un assessorament sempre actualitzat de totes les novetats fiscals i laborals.

Sabem que cada vegada són majors les novetats i obligacions que vinculen a tots els empresaris/àries; per això nosaltres ens centrem en totes aquelles novetats que afectin directament el nostre sector i no hagueu de fer una feina de revisar si aquelles obligacions us afecten o no.

Àmbits d’assessorament

Com a part negociadora del Conveni Col·lectiu del sector d'indústries siderometal·lúrgiques de les comarques de Lleida i membres de CONFEMETAL que formen part de la comissió negociadora del conveni estatal del metall sempre estarem al dia de qualsevol novetat en matèria laboral que afecti el nostre sector.

Us mantindrem informats de totes aquelles novetats que us afectin pel que fa a presentació de models fiscals, com també podreu fer consultes tècniques en matèria comptable.

Sempre estareu informats de les últimes línies d'ajuda econòmica, ja sigui per inversions en la mateixa empresa, com per nova contractació de personal, rondes de finançament i altres.