Skip links

Orientacions laborals

Nous reptes a la teva empresa?

Demana el servei d'orientació professional 100% subvencionat

En un mercat laboral en constant canvi, l'orientació professional és essencial per a l'adaptació contínua dels treballadors. Aquest servei no només impulsa el desenvolupament personal i professional, sinó també l'impacte social i econòmic en el conjunt de la organització.

Mitjançant accions d'orientació amb l'ajuda d'un expert, es realitza un diagnòstic per identificar les necessitats individuals i potenciar les habilitats i el talent per tal que cada treballador pugui fixar els seus objectius i anar d'acord amb les competències que demanden les empreses.

El procés és flexible, permetent avançar, retrocedir o aturar-se segons les necessitats individuals a través d'un servei personalitzat que es pot dur a terme de forma presencial o virtual i s'adapta a l'horari laboral.

Descobreix els beneficis de l'orientació professional

  • Captació i retenció de talent.
  • Manteniment i millora dels llocs de treball.
  • Increment de la productivitat i millora dels resultats.
  • Projecció de la teva empresa.
  • Millorar les competències del teu equip.

Vols més informació?

Sol·licita les teves orientacions professionals!


    INFORMACIÓN BÁSICA DE PROTECCIÓN DE DATOS: Responsable del tratamiento: FEMEL. Finalidad del tratamiento: Gestionar las consultas planteadas y el envío de newsletters, comunicaciones comerciales y promociones. Legitimación del tratamiento: Interés legítimo y consentimiento del interesado/a. Conservación de los datos: Se conservarán mientras exista un interés mutuo o durante el tiempo necesario para el cumplimiento de las obligaciones legales. Destinatarios: Prestadores de servicio o colaboradores. Derechos: Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento. Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento. Datos de contacto para ejercer sus derechos: info@femel.org. Información adicional: Puede consultar la información adicional en nuestra Política de Privacidad.