Skip links

Generació del metall, joves amb futur

  • ‘Generació del metall, joves amb futur’ és el títol de la nova campanya de la Fundación del Metal per promocionar el sector entre els més joves i donar a conèixer les oportunitats que ofereix la Formació Professional del Sector del Metall.

Lleida, 17 de juny de 2024. La Fundación del Metal para la Formación (FMF) ha estrenat recentment la campanya ‘Generación del metal‘, juntament amb una pàgina web amb el mateix lema que té com a objectiu el desenvolupament de tot tipus d’activitats sociolaborals dirigides al coneixement i a l’observació de canvis industrials, el foment de la formació i qualificació professional, i moltes d’altres que afavoreixin la millora de l’empleabilitat del sector del metall. 

En un món cada cop més impulsat per la tecnologia i la innovació, les habilitats en el sector del metall són més valuoses que mai. Les Formacions Professionals del sector del metall ofereixen un ampli espectre d’oportunitats per treballar en una indústria fonamental i en constant evolució. Des de la creació de peces precises fins al manteniment d’equips industrials, el sector del metall té un lloc de treball per a cada tipus de talent.

Més informació a la pàgina web Generació del metall, joves amb futur.

#FEMEL #formació #empleabilitat